esra101010 Kızlar 7,5 aylık bebeğim kabız gece sancılarıyla hiç uyumuyoruz dulcosoft diye bi şurup var onu vermeye başladım da bağırsakları şuruba alışır ve sonra kendi yapamazsa diye korkuyorum kullanan var mı bu şurubu
duyguloji3478 esra101010 ay bende bekleyeyim burda kabızlıktan çok çektim ya çatlak var poposunda kan geliyor artık o derece
Hunilininbirii esra101010 yaklaşık 3 ay kullandım 1 yaşına girince şuruba gerek kalmadı alışmaz bence
sema_068 esra101010 biz baya kullandık. Süt alerjisi sebebiyle kabız oluyordu. İyice alerji mamasına alışna kadar verdim. Kkası düzene binince azaltarak kestim. Sorun olmadı. Geeçi şu an yine veriyorum çünkü ek gıdadan değilde bizimki antibiyotik kullandık ondam sonra düzeni bozuldu
Tesla123 esra101010 çözüm oldu mu acaba? Aynı sorunu yaşıyoruz gece uykularımız mahvoldu. Duphalac verdik ama o daha çok gaz yaptı
esra101010 sema_068 günde kaç kez veriyordunuz siz bide süt alerjisi ishal yapıyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba
sema_068 esra101010 emerken öyleydi ama mamada kabızlık yapıyor. Ek gıda olarak kıyma falan verince de aynısı oldu. Alerji uzmanı inanmadı bize çocuk gastroenteroloji tanı koydu. Eğer sizde de böyle ciddi kabızlık varsa süt ürünleri ve gluteni kesin önce. Bol lifli gıdalar verin. Alerjik bir kabızlığı varsa ilaç falan işe yaramaz maalesef. Günde 1 kilosu kadar verdim ben
sema_068 esra101010 probiyotik de kullanılabilir. Mesela bende et tüketince çok kabız oluyorum. Biraz bağırsaklar ile ilgili. Bazısı böyle durumlarda ishal olur. Ben hiç ishal olduğumu hatırlamıyorum. Hep kabızlık sorunu yaşıyoruz. Oğlum da benim gibi. Ek gıdayı miktar olarak biraz azaltabilirsnz
esra101010 Tesla123 dulcosoftun faydası oluyor ama tadı çok kötü bebekler içmek istemiyor duphalaca göre daha iyi bi şurup bence duphalac karın ağrısı yapıyor bu şurup yapmıyor bence