edefneee Gul_hatice açıkçası fazla değil aslında armuta baktığınızda orda daha uçuk fiyatlar çıkıyor oturduğunuz semtte daha uçuktur eminim fiyatlar
Miniklord Gul_hatice 1500den aşağıya bulmak artık çok zor . Üstüne daha bir de yol parası ekleyenler de oluyor . Bende Çankayadayım geleceğim deyip son dakika gelmeyenler mi dersin . Fiyatı farklı söyleyip sonra yükseltenler mi dersin. Ama eskiden de böyle eve yardımcı birini almak maliyetliydi . Şimdi yine baktığın da 1500daha uygun herşey 10 katına çıktı
Gul_hatice edefneee ya bu birazda kişinin insafına kalmış bir şey 850 giden de var dediğiniz gibi 1500 giden de var ama bence abartıldı biraz
aryig Gul_hatice annem de koah hastası başka rahatsızlıkları da var annem için de arıyoruz ama bulduğumuz ya sonra gelmiyor ya da gelen gerçekten çok kötü iş yapıyor iyi birini bulmak çok zor bulursanız paylaşır mısınız? Ya da bilen tanıyan varsa lütfen paylaşsın 😭🙏🏻
Gul_hatice aryig keşke olsada tavsiye edebilsek ya çok para istiyorlar ya da düzgün yapmıyorlar gerçekten
daglidbur ben de esatta oturuyorum ikizlerim var ve boyle birine cok ihtiyacim var, bana da onereceginiz biri olur mu acaba
edefneee Ceren94- bana gelen abladan örnek vereyim ayda bir detaylı haftada 1 normal temizliğe geliyor detaylıda cam kapı avize (yerleri eliyle siliyor Ankara’da böyle bir inanış var anlamıyorum 😂) koltuk siler birde dip köşe toz vs. Normalde sadece cam yok
aslancankus Mom_98 merhabalar temizlik için önerdiğiniz kişinin numarasını bende alabilir miyim acaba . Haftalık düşünüyorum
aslancankus edefneee merhabalar bana da lazım Önereceğiniz biri varsa iletişim numarasını alabilir miyim acaba