buglemss Sarikuzumalp ben galiba buldum arkadaşlar dolabın üzerinde iki tane kurumuş çiçeklerim vardı eşim almıştı özel günlerde atmaya kıyamamıştım😖
linamelii herseySeninleguzel11 mutfagımda gram bir sey yokken yani ben bakliyat almıyroum herseyimide buzdolabına koyarım korkuyorum bu tarz güve kelebek böcekten vs oturma odasında bi kaç kelebek gördüm sonra şüphelenip kutuyu açınca çiçeğimin olduğu poşet güve doluydu
herseySeninleguzel11 linamelii Anladım bende bir sürü var öyle bir şey başıma gelmedi ilk kez duydum, böceklendigini biliyorum sadece😊 eğer çiçeklerin üzerine saç spreyi sıkarsaniz bir daha olmaz 😊
Karakiz1 buglemss Yün yorganın varmı yğn yorganını hiç havalandırmadıysan güvelenir bi bak baza altlatına falan
linamelii herseySeninleguzel11 evimde canlı çiçek bile tutmuyorjm ki sahte bile tutmuyorum sırf bu yüzden ciddi korkularım var 😂😂
Karakiz1 herseySeninleguzel11 Tabi en sevdıgı yer yün yorgn hic kullanmadıysanız havalandırmadıysanız buyuk ihtımal guve ondadır
endoplazmikretikulumiste buglemss benim gibi herşeyi az alıp buzdolabına koyarsan böyle bir sorun yaşamazsın 🥲 Evim çok sıcak benim yaz kış bende de o sorun vardı artık az az alıp buzdolabıma koyuydum orada muhafaza ediyorum maalesef
Sevval2301 Açılmamış bakliyat paketlerinde bile olabiliyor kontrol et cnm geçen hafta benim sıfır bulgurun guvelenmis nerden çıkmışsa açılmamış paketten her taraf kelebekti
Duyulurum buglemss bakliyatlari kontrol etmek lazım. Geçen sene yaşadım bunu. Oğlumun arabasına ağırlık olsun diye koyduğumuz buğdaylardanmış 😬