Mustafatmakerim Kızlar bebeğim 8 aylık ama mama yedirtmiyorum 1haftadır ne yaparsam yapayım yemiyo basına böyle bişey gelen oldu mu bi fikriniz var mı valla delirmek üzereyim 😢
deletedmom763 Mustafatmakerim uykusunda veya uykuya geçerken vericeksin başka çaresi Yok 3 buçuk ay çektim 🥺
Ankarali Mustafatmakerim merhaba Allah yardımcınız olsun. Benim bebis 7 ay 5 günlük ek gıda ve anne sütü alıyor sadece acaba ben de gece yatarken mama versem mi bilgi almak istedim sorunuza cevap veremiyorum bir bilgim olmadığı için.
Elmaliseker Mustafatmakerim donem donem bebeklerde oluyor bn 4 aydan beri yasiorm bunu ve cok sey denedim cok yiprandim doktormzlada hep knstk .. mamadan sklms olblr biberondan sklms olblr oncelkle bunlri degstrmyi denemelisn .. dis cikario olblr hasta olblr .. bnm bbgn 10 aylik 6 aydr donem donem yasiorm bunu ve hep zorladm cocgumu taki bu zmna kadr .. ilk dfa bu sfer zorlmdm 10 gun ac kaldi sbh 90 cc mama icerdi dahada agzna bda bsey surmezdi 10 gunun snnda azar azar icmeye basldi tabi yine bi biberon dgsklgi oldu ..
Elmaliseker Mustafatmakerim ha bide uzme kndini eger ek gidayi yiosa .. doktrmz bze mama yemiosa ek gida ver gece ackrsa uyanrsa mama vrrsn ek gidayla kilo almasi daha onemli daha ii dmsti ..
ertanmut Mustafatmakerim yaa bnm oğlumda 10 aylım yemiyo kesinlikle uykuda bile yemiyo acıkıyo yatmıyo uyandırıyorum kaşık maması verip yatırıyorum😔😔😔çoook zor ne zaman düzelcek blmiyorum delircm ağzına götürdüğüm an çığlık atıyo
Mustafatmakerim Ankarali sütünüz varsa emzirin derim benım sütüm olduğu halde 4 ay emdi daha da emmedi hiç bir şekilde ama emzirmek çok isterdim .
Guldas [bilinmeyen] Diş çıkartıyor olabilir, birde ek gıda fazla verirseniz doyduğu için içmek istemez. Açken mama vermeyi deneyin. Mamanız hangisi?
nurcanco [bilinmeyen] ek gıdayı çok vermiyorsunuz değil mi? 2 öğünden fazla ek gıda vermemek gerekiyor bu ayda. hangi mamayı veriyorsunuz? benim kızım da bir dönem çok mama seçmişti ama aptamili çok severek yiyor
aysenur06 aptamil mamayla muhallebi , yoğurt yapılıyor ve aptamile meyve suyu katarakta verilebiliyor