bugleminannessi Merhaba arkadaşlar 25 günlük bebeğim kaka yapmada zorlanıyor :( çözüm önerileriniz varsa bekliyorum
Anatotales bugleminannessi doktorunuzla görüşün maflor damla iyi geliyor. Diskezi yaşıyorlar kaka ve gaz gelince ıkınmak yerine kendilerini sıkıyorlar. Kaslar gelişene kadar zorlayıcı oluyor biz makat çatlağı olmuştuk olmadan bi doktora sorun muhakkak
mira2024 Benim bebeğim de üç gündür yapmıyor inşallah yaparlar vallahi başında bekliyorum yapsın diye Allah yardımcımız olsun
hry410_ Zeytinyağı icirin probiyotik damla var onu deneyin bide yakmicak şekilde sıcak suda masaj yapın
bugleminannessi hry410_ ya zeytinyağını bi arkadaşım da söyledi ama ya yutamazsa boğazında gıcık yaparsa diye korkuyorum az miktarda ver diyo arkadaşım ama yinede korkuyorum
ipekcigil bugleminannessi bebeğinize d vitamini damlası veriyor musunuz bilmiyorum ama onlarında genelde içinde zeytinyağı oluyor onu nasıl yutuyor mesela korkmayın. Zeytinyağını çok azar azar verin bence emiyor zaten
hry410_ bugleminannessi çay kaşığı ile içir sıvı oldu için yutar merak etme bebeğim 9 aylık dogdumdan beri kullanıyorum