buket006 Kızlar doğum iznim bitmek üzere ve bebeğim henüz 2 aylık ve ben çalışıyorum rapor almam gerekiyor hangi bölümlerden rapor alabilirim acaba bilgisi olan var mı ?
Usnac4559 buket006 kadın doğuma önce git konuş sıra almadan olmazsa psikiyatriye git biraz ağla verirler bencede çalışma 1 aylık heyet iste iki defa veriyorlarmış aynı bölüm şanslı isen iki sefer kadın doğumdan iki sefer psikiyatriden alırsın bebek 6 aylık olur zaten 40 güne kadarda sağlık ocağından 5 gün 5 gün kullanqbilirsin bol şans
Mrsteacher Ben doğum yaptığımda kendi doktorum heyet raporu vermişti 2 defa yatış göstermişti ve bir aya kadar uzamıştı. Daha sonra başka bir kadın doğum doktorundan almıştım bu şekilde. Sonrasında da aile hekiminden 5-5 şekilde almıştım.
buket006 Mrsteacher özel hastane takipliyim soracağım doktoruma olmadı doğum yaptığım hastenedeki kadın doğum doktoruma soracağım inşallah verirler
buket006 Usnac4559 teşekkür ederim gidip şansımı deneyeceğim bakalım ilk bebeğimi kaybettim erken doğum olmuştu o yüzden bunuda bu kadar kısa sürede bırakıp işe gitmek istemiyorum açıkçası daha çok küçük en azından alabildiğim kadar rapor alıp 1 yaşına gelene kadar da ücretsiz izine ayrılmak istiyorum bakalım inşallah olur rapor