muazinannesii Kızlar bebeğim 9 aylık oldu ve ben hala yastıksız yatırıyorum dogru mu yanlıs mı bilemedim siz ne zaman yastık kullandırdınız bebeginize 🤔
Aslicamm muazinannesii 2 yaşına kadar önerilmiyor normalde de oğlum 22 aylikken filan kendi yastıkta yatmak istedi
midekoruyucu muazinannesii 3 yaş olacak nerdeyse hala yastık pek kullanmıyor. Şu sıralar hasta diye biraz başını yükseltiyorum ama gece bakıyorum yatağın ortasına yastıksız yere kaymış 😁
Demetbulut muazinannesii 3 yaşına yakindi yastık kullanmaya başlayalı .. 2 yaşından sonra denedim istemedi sonrasında kendisi istedi ama 2 yaştan önce onerilmiyor
midekoruyucu muazinannesii hııı sen bizim yastık kavgalarımızı görmedin tabi 😂 git diyor bana. Bu benim yastığım diyor 😂😂😂
Belcim30 muazinannesii ben 1 yaşından sonra ince elyaf yastık koydum çocugu şekillendirmedi biraz nefes almasını konforlu hale getirdim şuan hala o yastık var 3 yaşına girdi
muazinannesii Belcim30 Annemde öyle diyor daha güzel yatması için incecik bi yastık doldurayım dedi bende kararsız kalınca danısmak istedim 😌
Kuzeynepp muazinannesii biz 18 aylıgız hala kullanmıyorum iki yaşa kadarda düşünmüyorum. Zaten yastıgada koysam sabit yatmadığı için fayda etmez😁