Bilgiliannee Kızlar birkaç gündür var muz patates falan geçirir sandım ishal diye düşünerek ama yok cuma gününde beri var doktora mı götürmem gerekiyor bilmiyorum hiç de ishal olan bir çocuk olmadı ilk defa diyebilirim yani ne yapmam gerekiyor daha başka 🥹
asaletsoydangelir Bilgiliannee bnce doktora götür her çocuk bir degil, usutmus te olabilir veya yediği birşeyden de olabilir
damlanurunannesi11_ Bilgiliannee 2 yaşına 2 ay var benim bebeğin de bizde cumartesi günü karşılaştık böyle bir durumla ilk defa oldu çok afedersiniz poposunu siliyordum yerine birdaha temiz bez anında kirleniyordu ve 3 bez değiştim kısa süreyle dedim Sabah ola hayrola bu sfeer gece uyandım az ateşi vardı diş gelmiş sabahta ishal devam etti ateş bitti bugün salı iyiyiz şükür googleden araştırdım diş ishali diyede geçiyor
Bilgiliannee jap Cuma gününden beri var gündüz sıkıntı yok ama cuma gecesi ve cumartesi gecesi niyeyse gece yani az kustu geçmezse götürürüm diye düşündüm ki hastaneden çok korkan bir çocuk bende üzülüyorum hemen götürmek istemedim ondan sonra geçti birdaha olmadı kusma ama
jap Bilgiliannee büyük kızım da perşembe akşamı başladı ishali. Probiyotik muz patates şeftali verdim hep pazara kadar toparladık. Probiyotiği vermeye devam ediyorum. Salgın var gene ishal kusma
Buglem2809 Rota olabilir benim kızımda geçirdi kusma su gibi ishal halsizlik vardı eğer rotaysa enterigermina kids probiyotikle atlattık biz