bic İnstagramda takip etmekten keyif aldığınız fenomenler kimler? Benim ilk aklıma gelen zeynepinharikalardiyari ☺️
silaa66 bic kendi arkadaşlarım fenomen olmasalarda kitleleri var güzel ve başarılılar bende yapıyordum ara vermek durumunda kaldım 🤩
OncedenGurme bic hiçbiri. Hepsi yalan dolan. Sırf cebi dolsun diye yalan tanıtımlar, linkler. Sonra koca işten çıkar, kadın 3-5 çocuk doğurur, son model araba, villa, kapanış 😒😒
pasaklisinkukuli Cicektebenimcicekligunlerde ilayda gençin mükemmel anneliği cok sıkılcı değil mi yaa hele ona gelen yorumlar mükemmel anne diyenler senin gibi anne olmak istiyorum diyenler bana cok saçma geliyor
bic twinsmomm2 bendeee ona gülüyorum ama aşşşırı link vermeye başladı bence. Belki de arz talep meselesi bilemiyorum 🤭
Gul-42 İki kıta bir aile betül yıldırım hanife akın çankal emine evnal çankal hande uzunlar gamze kahraman begüm ahen aklıma gelenler
Cicektebenimcicekligunlerde pasaklisinkukuli Ben onu örnek alıyorum elimden geldigince o tarzta büyütmeye çalışıyorum🙈😄 Benim kafa yapımda biri birde kızı çok erken emekledi.Erkenden konuştu yumurta soyuyor bebek bıçağı kullanıyor bana sahte gelmiyor. Hele arya 🫠🌸