snyymn
iyi geceler arkadaşlar bu konuyla alakalı çok soru soruyorum kusura bkmyın ama kafam cok karışıyo. ilk çocugum oldgu için cahillik var biraz. komik olucak ama benim bebegim beni emerken gazını cıkartıyo bazı zamanlar altına yapıyo . altını değiştrip temizledgimde ise tekrar meme istiyo. sanki hemen acıkmış gibi. doktor emzir gazını cıkart ve yatır dedi. gazı cıkınca aksine daha cok uykusu açılıyo. özellikle geceleri. sorum ise şu. bu bebekler altına yapar yapmaz acıkıyomu tekrardan. ? zira emzir gaz çıkart altını temizle tekrar emzir tekrar gaz cıkart tekrar altını temizle kısır döngü böyle gidiyo cok zorlanıyorum 😞
Hcrakin
Aynı şeyi yaşıyorum resmen
Lcy03
Biz 4 aylik olduk hala öle ama ben mama veriyorum sadece bir ay emzirebildim .. baya zorlanmisdim cok agladi meger sütüm gitmis ... mama verdimde birt birt popodan sonra üsten bi bakiyom kakiş yapiyo baya bi cis yapiyor ölee normal sanirim biraz sabir isi zamanla rutine giriyor bize öle oldu yani
inismona
Benim bebeğim bazen emdikten sonra uykuya dalıp gazını çıkaramıyor. Ben de bakıyorum çıkmıyorsa eğer çok zorlamadan yerine yatırıyorum. Altına yapmasını daha bilemedim. Çok fazla yapmıyorsa Zaten en fazla 2 saate bir acıktığı için bir sonraki beslenme saati gelince ilk altını temizleyip çocuğu rahatlatıp öyle mi emzirseniz 🤔