NmalkoC bende bayramın 1. Günü bel ağrısı, eklem ağrısı, göğüste ağrı vardı. Ateşim çok yoktu ama göğüslerim sıcaktı. Üşüme hissi de vardı parol içince geçiyordu. 2 gün sonra birden göğsümde kitle belirdi hemen acile gittim. Kan tahlili bakıldı kanımda iltihap çıktı. Doktor antibiyotik yazdı hemen, göğsümdeki kitle için de genel cerraha yönlendirdi. Genel cerraha gittim 3 gün sonraya randevu bulabilmiştim şırıngayla göğsümdeki sıvıya baktı iltihap dedi apse yapmış dedi. Antibiyotiğe 3-4 gün daha devam et geçmezse göğsüne kesi atıp iltihabın akmasını sağlayacağız dedi. Antibiyotikle geçmedi maalesef ve göğsüme tırnak ucu kadar bi kesi atıldı sonrasında sıktılar göğsümü iktihap aktı. Kesiyi atalı 10 gün oldu ara ara pansumana gidiyorum hala iltihap akıyor. Antibiyotikte 2. Kutumu kullanıyorum şu an kitle azaldı. Haftaya da ultrasonla bakılacak göğsüme ama doktorum iltihap dedi. Yarın da pansumana gideceğim. Eğer eklem ağrısı, üşüme, göğsünde sıcaklık varsa ve kitlenin alt tarafı kızarıksa muhtemelen seninki de apsedir. Ben de emzirmeyi bırakalı 2 yıl oldu.