Merve450303 151215 eniştem polis bizde tayin bekliyoruz ablam yakınımiza gelecek hazıranda belli olur diyolar
Mery103 151215 hiç bilmiyorum ama artık açıklasalar iyi olur normal de bir ay sonra falan açıklanıyordu sanki öyle hatırlıyorum ama bu sene bir türlü açıklanmıyor ☺️
kanalize 151215 doğuya tayinciyiz mayıs sonu açıklanır bence ipkamız kabul olmamış onu biliyoruz beklemek çok kötü
Merve450303 151215 manisadayiz hep yakın yerleri yazdılar ama gönül aynı şehri istiyor tabi 😁 siz hangi şehir ?
151215 Mery103 evet son zamanlarda mayıs başı en geç ortası belli oluyormuş o yüzden bizde o tarihlerde bekliyoruz ☺️
2bebelianne Mery103 olur mu canım hiç önce askerin açıklanır öğretmenin açıklanır en son da işte bizim polislerin geçen yıl da öyle oldu askeriye flan hepsi açıklandı hepsi evlerini tuttular polislere gelince ev kalmadı kalmayınca ne oldu 2 binlik evler oldu 6 bin 7 bin .
151215 Merve450303 çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin 🥰❤️🌺
mom-1 Ayy yeni gördüm postu. Benimde eşim polis. Batıdan doguya gidicez merakla bekliyoruz bizdee. Geçen sene haziranda açıklanmıştı insallah mayısta açıklanır off cok streslii