Baklavanida Kızlar tahmini ne zaman açıklanır sizce ya çok geriliyorım artık nakliye toparlanma her şey o kadar gözümde büyüyor ki daha ben temmuz ayında geldim buraya ve yine temmuz ayında gideceğiz
tatlibiranneo Baklavanida bizimki mayıs ta il açıklandı 15 hazirandada ilceler açıklanmıştı galiba temmuzda da ilişikler kesildi
Baklavanida Aryaderin bende 15güne başlayacağım inşallah yatakları nevresimleri falan azalttm kıyafetlrş kaldıracağım
Neslihann37 Aryaderin kız durun daha geçen senekiler ta ağustosta taşındı Haziran’da belli olup temmuzun sonuna doğru anca gidilir
Aryaderin Baklavanida hurclarım var canım gayet kolay oluyor yorganlarım için hatta kıyafetlerimiz içinde büyük hurclarım var mis gibi oluyor kutuyuda mutfak eşyası ıvır zıvır için kullanıyorum
Baklavanida Aryaderin yok bende de hurç var. Hani kartondan kutu hurç oluyor ya onlar taşınma için uygun olur mu
Baklavanida tatlibiranneo evet en geç temmuz sonu ilişki kesiliyor da çok geriliyorım artık ya taşınms gözümde o kadar büyüyor ki
ebrarcansu01 Baklavanida ayyy umarım bizim bi de astsubaylık durumu var belirsizlik çok yoruyor insanı eğer olursa daha bulunduğumuz şehirde kalicaz olmazsa gidiciyiz ama eşim bizi goturmicek ikinciye gebeyim ondan kaynaklı.
tatlibiranneo Baklavanida bende öyleydim ama hersey gelip geçiyor valla hiçte korktuğum gibi olmadı çok şükür şimdiden toplanmaya başladı ben 2 ay öncesinden masayı tv ünitesini herseyi toparladım bir odaya doldurduk çok kolay oldu
Baklavanida tatlibiranneo bende başlaycağım ufak ufak son zamanlara bırakamam geçen yıl bir anda toplamaya başladım yani azaltmıştım ama kalanları bir seferde toplamaya başladım hasta olmuştum hâlâ da çekerim sırt ağrısı o yüzden erken başlicam bu yıl acele yok
Baklavanida zeynepozkar biz geçen yıl uzatma verdik ilçi yer değişikliği oldu aynı şehirde bu yıl tayin zamanı
Aryaderin Neslihann37 ya bizde temmuz sonu gidiliyor ama bizim ev sahibi oğlunu evlendirecek bide küçük bebekle anca bacım battaniye yorgan kışlık falan toparladım