eylulcakir zehra58 Tatil iyi gelecekse sıkıntılarımı bir kenara bırakıp yorgunluğumu atacaksam evet bozdururdum ruh sağlığı elden gidince malesef bilezik gelip de iyileştirmiyor
Aptalllarsizi zehra58 asla bozmam hayatım boyunca zaten hiç tatil yapmış biri değilim 2 3 günlük mi tatil içinde bozmam malum ekonomi ortada önümüze neler var bilemeyiz
_Goktugunannesi__ zehra58 Tatil için bilezik bozdurmam 3 saatlik kafa dağıtmaya sahile bile gitsek yeter ama bilezik kötü gün dostu ne olacağımız belli değil yatırım amaçlı düşünürdüm
2kiz zehra58 psikolojik olarak çok kötüysen bozdur git ama ben bırak tatil için çok ciddi bı hastalık falan olmadığı sürece altın bozdurma taraftarı değilim
cemilolabilirmi zehra58 tatil için altın bozulmaz bence. Malesef enflasyon yüzünden altın yükseliyor hep gerçekten ciddi bir ihtiyaç olunca bozarım. Siz bilirsiniz
kutayibrahim zehra58 dünyaya bir kere geliyoruz canınız istiyorken gidin derim. Her şey yerine geliyor ama geçen ömürden geçiyor. Eşiniz de razıysa güzel bir değişiklik olur
Annesi23 zehra58 benim umrumda bile olmaz anında bozar giderdim ama size tavsiyem kredi kartına borçlanıp ödeyemezseniz bozdurmanız belki arada ödenir gider gerek kalmaz
ikibaloglanannesi Ben de şu an olsaydı tatile giderdim çünkü hamile kalmadan önce bozdurup tatile gitmiştik yine😂😂
Ogretmenannex zehra58 bunu kocam düşünmeli ben zamanında bozdurdum gittim şimdi olsa yapmazdım . O uğraşsın çözüm bulsun . Ne zaman ki öyle yaptım adam her işi halletti