kendicocugunungelisimcisi Arkadaşlar Emsan cookplus düdüklü tencerem yemek pişirirken hava kaçırıyor pıısssss diyerek. Sizinkinde de oluyor mu? Bir de az önce nohutu 1 saat pişirdim pişmemiş.
anneli kendicocugunungelisimcisi malesef benimki de ilk bırakışta su damlatıyor sonra açıp lastiğini bastırıyorum tekrar kapatınca pişiriyor (toplasan 15 defa kullanmadım 🫤)sizin sorunuza yanıt olmadı kusura bakmayın lütfen ama belki bu başlık altında benim sorunum da çözüm bulur 🙏🏻
Lilybaby kendicocugunungelisimcisi bende bernardo var ilk aldığım günden beri kaçırıyor malesef çok araştırdım biraz eğrilik varmış kapakta ondan kaçırıyor. Philips elektrikli düdüklü aldım aşırı memnunum çocukla iyi oluyor zaman ayarlı olduğu için
kendicocugunungelisimcisi anneli benim de öyle su damlatıyor ve ben lastiğini kurcalamam öyle ne oldu da bozuldu anlamadım.
kendicocugunungelisimcisi Lilybaby ya ondan mı alsam acaba ben de her şeyi yapıyor mu? Gerçi ben bakliyat ve tavuk haşlıyorum düdüklüde sadece ama
Lilybaby kendicocugunungelisimcisi çok memnunum ben yoğurt mayalama programı bile var. Bakliyat ve tavuk haşlamayı çok iyi yapıyor