2cocuklumom Vadeli hesaba para atan oldu mu güvenilir mi nasıl oluyor ? Dini boyutunu sormuyorum lütfen haram şöyle böyle yazmayın herkesin günahı sevabı kendine
Alerjikrinit 2cocuklumom güvenilirliğinden neden şüphe duydunuz ki banka sonuçta. Kayınpeder atmıştı kur korumalıya ama onu kaldırdılar sanırım. Çünkü ev parasını atmıştı malum elde tutsa şuan sokakta kalırdı muhtemelen değerini korudu sayılır . Şuan faizler çok yüksek toplu para varsa atmak mantıklı
ilknuralpdoruk 2cocuklumom canım ben pek anlamam ama eşim arabasını saattı ve faize atmak istedi fakat kayınvalidem borsa ya soktu he orda da kar elde etti yalan değil ama şöyle özet geçeyim faizle 100 bin liran 4 5 ayda 120 civarlarında oluyor
2cocuklumom Alerjikrinit ya aracım var birazda yüksek açıkçası satmak istiyorum ama hiç faize para atmadım ondan endişe ettim
2cocuklumom Alerjikrinit aracımı satıp atacam ondan aylık bi getirisi olur diye düşündüm hiç atmadım merak ettim
2cocuklumom Ogulluana daha önce hiç atmadım aracımı satıp atacam ondan güvenemedim banka sonuçta ne gibi sorun oldu. Değik mi
2cocuklumom Karakiz1 altın alıp bi yerde saklayamam korkarım biraz Mevla yüksek aylık bi getirisi olsun istedim gelirim yok şuanda ondan
NaimeYilmaz Post sabote edenler askıya alınmıştır, karşılıklı tartışma postun gidişatının değişmemesi adına silinmiştir.
Yorgunbebek 2cocuklumom önceden atmıştım doların yükseleceğini anlayınca çekip dolar yaptım orda kalsa para çöp olurdu iyi yaptım böyle kurun yükseldiği zamanlar sıkıntı olabiliyor 3 sene önceydi aylık 2bin veriyordu azdı ing ve denizin faiz oranları yüksek hangi banka yüksek faiz veriyorsa ona yatır güvenli endişe etme
terliklerimlegeldim 2cocuklumom Benim var vadelide param canım. Özel bir bankada. Öyle ufak bir rakam. 240 bin. Aylık 11.000 getiriyor. (32 günlük bu) Bilindik bankalara yatırırsanız sorun olmaz.
2cocuklumom terliklerimlegeldim aracım var o da 11000 civarı getirisi baya iyi baktım banklara güvenemedim korktum hiç atmayınca koca banka benim paraya muhtaç değildir ama hahahaha
Dimplesbaby terliklerimlegeldim 240 bine aylık 11 bin mi veriyor çok iyi ya gerçekten ev almak ne kadar mantıksız Şuan evler 3 4 milyon ve bu evlere aylık 20 bin kira bedeli isteniyor 1 milyonu bankaya koysak demek aylık 45 bin kira gibi getirisi olacak
terliklerimlegeldim Dimplesbaby Evet aşkım hatta şöyle söyleyeyim, bir milyona 46 bin getirisi var aylık. Banka ismi vermeyim de oranlar Şuan baya iyi. %58 %57 bandında. Yani Şuan bana en mantıklı gelen şey vadeli mevduat. Altın bana aylık 11 bin getirmez mesela.😅😅
Dimplesbaby terliklerimlegeldim ülke bu şekilde battı desene kur korumalıdan zaten bizim cepleri boşalttılar faiz haram diye girmiyorum yoksa inanılmaz oranlar cidden bakarmısın ya zengin sahada zengin oluyor paradan para kazanıyor bizde borç ödeyelim 😂😅