Elifss Mrb kizlar 1 yasinda oglum muhammed eymenim ilk goz agrim sali gunu okmeydani ssk hastnesine inmemis testis ve sünnet ameliyatı olacak doktorumuz 2. Kez bi ameliyat gerekbilir dedi buda beni coktan korkuttu umarim 2.kez gerek kalmaz rabbimden gelen hersey basim gozum ustune ama dogdu dogali 15 aylik suanda hep hastndeyiz bobrek genislemesi inmemis testis nötropeni 3 ayri hastalikla bogusuyor minigum kan vermektem doktor görmekten harap oldu rabbim baska dert dermansiz hastalik vermesinde kmsye sizden ricam oglumun adina gönlünüzden kuran dua zikir ne gecerse adiyla dua etmeniz bilin ki müminin mumine duasi en makbul olaniymis anneler sizde beni anlarsiniz smdiden onu o masaya vermek soguk ameliyathnye koymak kaninin bir damlasi bile aksa icimden parca gider.. sali gunu sabah insallah bi aksilik cikmadan sag salim saglikla girip çıkar 🤲🤲🤲😪😥😪😥
mikelenjelo35 Elifss geçmiş olsun Allah acil şifa versin ins.ins ikinci ameliyata gerek kalmaz bı an evvel iyileşir.🌸
Ahmetaysima Elifss col gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah bu son hastanesi doktoru olsun sagligina kavussun♥️
Ozgeasya77 Elifss çok çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir bebeğiniz 🌹
16102018 Elifss Rabbim şifa versin sünnet ve inmemiş testis ameliyatı iyi geçer inşallah korkulacak birşey değil içinizi ferah tutun diğer sıkıntıları önemli olan inşallah bi an önce iyi olur sağlığına kavuşur muhammed bebek geçmiş olsun
Elifss 16102018 evet cnm ama 3ude brbirini etkiliyor malesef bide bunyeside zayf kendsnde insallag dedignz gibi kolay olur
16102018 Elifss inşallah en ufak bisey de olsa bizim gözümüzde büyük tabi ki hicbir bebegin canı yanmasın iyi olsunlar inşallah
Deletedmom814 Elifss Allah bi an once saglina kavusmayi nasip etsin sizede yardim etsin. dua edin Allah baska dert vermesin. Dualarimdasiniz
Ysmnn Allah şifa versin, benim oğlumda da böbrek genişlemesi ve inmemiş testis sorunu var yaşını bekliyoruz bizde, geçer gider inşallah hepsi
Elifss zumraylc bobrek genislemesi anne karninda belliydi ztn inmemis testis saglik ocaginda 1 aylikken belli oldu cnm bi goster ihmal etme cnm ne olur olmaz ama yumurtası anlaslyor torbayi elleyince 2 tane misket kadarlar
Eftal Elifss rabbim safi ismiyle şifalar versin sizlere guc kuvvet versin insallah guzel oglumuza cok gecmis olsun