SweetMom__ Oğlum da böyle şeyler gördüm alerji mi bu ne olabilr kizlar böyle şey yaşayan var mı acaba? Eşim eve geliyor hastaneye götüreceğim  Flaş açıldığı için kırmızı gözüküyor ama beyaz vücudu sadece üstünde noktlar var biraz
omerbartu1 SweetMom__ benım ogluma detarjandan oldu hemen degıstırdım doktorda mustelanın atopik egzama kremini verdi cok ıse yaradıı
belinayyyyyy SweetMom__ SweetMom__ aynısı oğlumun yüzünde çıktı 9 aylıkken şimdi 13 aylık vücuduna da yayıldı, vitilgodan korkmuştum ama doktor alerjik bir cildi var dedi 3 yaşına kadar geçer dedi bebeklik egzamasıymış umarım Biran önce iyileşir bebişlerimiz
kimbumadam SweetMom__ Arkadaşımın bebişine mustelanın bir kremi alerji yapmıştı aynen böyle olmuştu Sıcaktan değilse alerjidir
Alyalina3 SweetMom__ ben sağlık ocağını arayıp fotoğraf atıp bilgi aldım götürmedim şampuanı değiştir biraz takit et dedi geçmezse cocuk doktoruna götür dedi şampuani değiştirdim kese yapmadım geçti hemen
Alyalina3 SweetMom__ ben onun kremini kulnıyorum bebeğimin cildi pamuk gibi oluyor hem organik 🌸 tavsiye ederim