Busrabsr Kızlar bebegım bu böcegı yutmus 8 aylık kocaman bırde dunden berı hızursuz agladı bı zarar vermısmıdır vucuduna doktora goturduk takıp edıcez dedı
Milkmama Busrabsr bahçe katında oturuyoruz bende bu tarz şeylerden korkuyorum bir kaç kere evin içinde gördüm bu böcekten ve farklı böcekler de var sineklik yoktu evde ev sahibi taktırıyor bu hafta . bugün yatakta çekirge gördüm mesela 👀
butterflyy_ Busrabsr aayyyy nasıl oldu o canım ya yazık çocuğuma nasıl böcek o zararlı mı nasıl oldu en çok korktuğum şey evde
Busrabsr butterflyy_ kulaga kaçan böcek ismi bilmiyorum ki bende doktor takıp edıcez dedı kusma karın agrısı dunden berı huzursuz aglayıp duruyordu bugun kaka yapımca aglamakdan mafoldum piknikdeydıl orda cocuk arabasında gırmıs okdr da kontrol ettım
butterflyy_ Busrabsr tamam da ne bileyim kanına falan geçmez mi enfeksiyon falan yaparsa aman dikkat edin kıyamam ben yazık benim de oğlum var 8 aylık evde en korktuğum şey uyurken falan girer falan diye
Momsinemmom Ben evde böcek görünce evi yakasım geliyor öyle bir tiksinti inşallah birşey olmaz bebeğinize rabbim korusun 🙏🏻