hksar Hiç bişey yemek istemiyor zayıfladı acilen biseyler yapip iştah acmamz lazım üzülüyorum neler yapıyorsunuz neler yediriyorsunuz ?
Araldoram hksar değerlerine felan baktırdınız mı kansızlıkta iştahsızlık yapabiliyor .Hiç sevdiği birşey yok mu bizde de iştahsızlık söz konusu ama sevdiği şeyleri yapıyorum birde yemek aralarını biraz daha uzun tutuyorum o zaman yiyor .
alyaaaaa1 hksar benim bebeğim de 13 aylık 1 aydır hiç birşey yemiyor sevdiği hiç bir şey yok maalesef
Dilosko hksar kan , idrar değerlerine bi baktırın . Aynısı biz dede oldu birinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Birindede b12 eksikliği
Beren2323 hksar benim bebeğimde 1 yaşında genel olarak aşırı iştahlı diil ama diş dönemlerinde aşırı iştahsız ne yapıyorsam yedirtmiyorum bir iki kaşık alıyor asla ağzını açtıramıyorum
hksar Araldoram sevdiği hiç bosey yoktur inanın sevse de yapsam diyorim sürekli yok hiç bişey yemiyor tükürüyor
Araldoram hksar üzücü bir durum bende çok çektim çeşit çeşit yapıyordum yemeyince oluruna bıraktım ne istiyorsa onu veriyorum en azından ikimizde bu şekilde yıpranmıyoruz umarım sizde bir çıkış yolu bulabilirsiniz
hksar Araldoram ay inşallah inşallah inanın ne yapıyorsam yemiyorum yediklerimozden vermeye çalışıyorum tadıyor bazen bazen yemiyor sadece uyurlen süt cici bebe yapıyorum zorla onu iciriyorum aç kalmasn diye çok zor
Beren2323 hksar daha önce de mi iştahsızdı yeni mi oldu benim bebeğim aşırı iştahlı diildi ama oynatarak filan zorla yedirirdim üç gündür hiç birşey yemiyor diş çıkardığı zaman böyle oluyor ama bu sefer hiç yemiyor
hksar Beren2323 normalde de iştahlı değil ama ben artk biseyler sevsin istiyorum yada iştahlı olsun istiyorum olmuyor ne yapalim sağlıklı olsun 🤲🏻
Elenor17 Beren2323 benimki de aynısı 10ay 10 günlük emmiyor da mamayı da sevmiyor benim zorumla içiyor aç aç duruyor
Beren2323 Elenor17 Benim bebeğim önceden az da olsa yerdi ama iki gündür asla birşey yemiyor zorla biraz kahvaltı yaptı o kadar tüm gün aç
Beren2323 Elenor17 hayır emmiyor mama yu gündüz asla içmiyor önceden gece içiyordu bi kaç gündür onu da içmiyor
Elenor17 Beren2323 gece uykusunda mı içiriyordunuz ben de kilo alsın diye denedim ama gece asla içmiyor ağlıypr günde 2 kez falan anca içiyor o da zorla :(
Beren2323 Elenor17 artık ben yesin de ne yerse yesin yeter ki karnı doysun diyorum ama 3 gündür hiç nirşey yemiyor mesela akşam 6-7 givi çorba yiyorsa 11-12 gibi uyuyorken mama veriyordum bi de sabah a doğrı 4-/5 gibi
Elenor17 Beren2323 benim oğlum daha 9 da uykusu geliyor 10 da uyusa sabaha kadar aç asla yemiyor. Birde uykuya dalamıyor sürekli kıpır kıpır ağlıyor sürekli doğdu doğalı problem