terazikadini Kızlar birden bire oğlumun 1 gözü çapaklanmaya başladı 2 gün sonra diğeride çapaklanmaya başladı ılık su ve pamuk ile siliyorum ama tekrarlıyor malesef istanbul avcılar tarafında önerebileceğiniz iyi bir göz doktoru varmıdır
arasardaannesi terazikadini ılık su bı işe yarar mı kı hıc duymadım sadece temızlk amaclı ıse tamam da . bnm bebegm kucukken gözde capaklanma yasadıgında doktor demlenmıs cayla sılmemı sölemıstı bıde ılac yazmıstı🌺
terazikadini arasardaannesi evet sadece temizlik amaçlı gittiğim acil doktoruydu çayı da sordum kendisine koca karı işleri yapacaksınız niye geliyosunuz buraya dedi bende bişey diyemedim daha önce başıma gelmediği için yenidoğan zamanında olmuştu böyle göz doktoru anitibiyotik damla vermişti öyle bi tık geçmişti sonra zamanla iyice geçti daha da olmadı şimdi üşütmüş soğuk almış belki onunda etkisi var ama gözleri iyice kızarmaya başladı uykudan kalkıyor gözünü ovuyor ağlıyor yapışıyor kirpikler inşallah kötü bişey çıkmaz yarın götürücem en yakın özele devletten randevu aldım ama taa 15 gün sonrasına verdi
terazikadini jap kafama görede almak istemiyorum canım ya şimdi bişey mişey olur ne alıcamki bilmiyorumda
arasardaannesi terazikadini bişe çıkmaz Allah ın ıznıylede ılac kullanınca cabucak gcıo cok gec randevu ama. ıy bılgılı bı eczacıdan yardm alıp ona göre ılacını alabılırsinız yada acılden de bakıolar bızım devlette o kadar ılacsız beklenmez kı bu doktorlarda degısık bız deyince olmaz dıolar ama kendılerı söluolar bana doktor kendı dedı yanı cayla sıl dıe🤷
jap terazikadini eczacıya anlatsanız verir zaten direk. Yeni atlattık bizde büyük kızımda başladı küçüğe geçti bayram tatili olduğu için Dr yoktu. Küçük kızım için acile gittiğinde eczacının verdiğini kullan dedi direk zaten
terazikadini arasardaannesi dün gittik acile valla suyla sil dedi ilaç yokmu dedim göz doktoru değilim ben dedi devlet 15 gün sonraya verdi mecbur özele götürcem kirpikleri yapışıyo gözlerin içi kızarmaya başlamış iyice yenidoğan iken göz yaşı kanalı tıkalıydı göz doktoru antibiyotik damla vermişti o zaman 3 4 aylık anca vardı yani tanıdık eczacı varda emin olamadım yarın bi eczacıyla görüşeyim ben verirse alırım vermezse kontrole götürürüm artık özelde uçmuş iyice 5 dk için 900 tl istiyor
arasardaannesi terazikadini aynn öle komple bakım yaptırıoz sankı bı muayene ücreti yanı nasıl zor durumda kalıo ınsn eczacılar bılıo genelde anlatın ona göre doktorlar ne yazıosa verırler gecmıs olsn ıns🌺