biraslananasi mel07def yok ben 1 sene korundum yasmin ile düzenli alınca güvenli ama bende yan etki yaptı ölümden döndüm dikkatli kullanmak gerek
uslu07 mel07def yeni kullanmaya başladım ama sağlık ocağına gidip ayda bir iğne olucam hamile kalmamak İçin
tgcbr mel07def Ben 2 sene boyunca yasmin kullandım çevrede herkes hapa karşı çok ön yargılı ancak diğer tüm korunma şekilleriyle aynı oranda tüm ihtimaller. Doktorum bıraktıktan sonra 3-4 ayda vücut kendini toparlıyor demişti Ocak ayınca bıraktım nisan ayında hamileydim
mel07def biraslananasi nasıl bi yan etki yaptı 5 aydır falan kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım daha ama
Defnem36 Ben bekarlık döneminde kullanmıştım bende kist vardı adet düzeni için iki paket bitirdim iyiydi
biraslananasi Milo her gün ayni saatte düzenli kullanım ile koruyor. Bir gün bile aksarsa hamile kalabilirsiniz. Adet düzeniniz hapa göre oluşuyor zaten
aycaece Ben 3 sene kullandım unuttuğum zamanlarda oldu ertesi gün iki tane içiyordum hem adet düzenliyo hem koruması çok iyi yan etkisi yok en iyi korunma hapı diyebiliriz bence bıraktığım ay adet gördüm diğer ay hamileydim