ikievlat Arıyorum kaç yeri fiyat veyatta randevu almak için bağlıyoruz diyolar bekliyorum ama yok nerdeyse 21 haftaya giricem bakmazlar diye bildiğiniz yer var mı
mahseb Ben ikili test ve detaylı ultrasonu Beylikdüzü Medilife da yaptırmıştım. Perinotolog idi . 1.500 felandi galiba fiyatı
ikievlat sibelkilic mhrs den baktım bu bölüme önce kadın doğum görüp ordan onun yönlendirmesi gerekiyormuş öyle okudum direk o bölüme randevu verilmiyo birde geç oldu 1 buçuk haftam kaldı
ikievlat mahseb evet ilkine yaptığım için buna da yapıcam mecbur medicana bana daha lüks geliyodu orası bile 3500 dedi
ikievlat sibelkilic medilife ile konuştum bu sabah 22 hafta sonrası doktor bakmıyo dedi kızımda da geç gittim hoş bi bayandı ama neden bu kadar bekledin yada normalde randevu vermezler sana nasıl verdiler falan dedi😂
sibelkilic ikievlat doktora degısıyor sanırım bana 24 kdr vaktın var demıstı ben 24 gırerken gırdım detaylıya devlette aldım randevu tanıdıkla
ikievlat sibelkilic evet arada tanıdık olunca direk o bölüme çıkıyo aslında bizim özeldeki doktor da bebek hareketlenmiş keşke erken gelseydiniz dedi
sibelkilic ikievlat bebekten bebege degısıyor benım hıc hareket etmıyordu doktora gıdınce gece oldumu karnımda davul sankı calıyordu sırtını donuyordu ay o renkli ultrason cekene kdr 3 kez gırdım cıktım oraya gıt su ıc çikolata ye yuru bılmem ne