meliiike Arkadaşlar aptamil prosyneo kullanıyoruz bebeğim 4 aylık olmak üzere gaz problemimiz neredeyse bitti sayılır prosyneodan normal aptamile geçen var mı aranızda ? Herhangi bir problem yaşadınız mı ?
Blueberry0 meliiike biz aptamilde kabızlık yaşadık. her mamayı denedim nerdeyse. bizde 3.5 aylığız . sma comforttan optiproya geçtik. (gaz sorunumuz bittiği icin) hala bunda devam etmeyi dusunuyorm
minikmucizeee meliiike benım oğlumda 4 aylık oldu bızde aptamıl prosyneo kullanıyoruz hala çok kusuyor sma denedım içmedi hepsını kustu mama çöpe gitti denemeyede korkuyorum baska mamayı sürekli kusuyor ama kılo alımı iyi o yuzden degıstırmedık
birannebircocukk Bebegınız kolik miydi, ben aptamil comformil kullanıyorum gaz ve kolik bebekler için eczanelerden temin edebiliyoruz e bebekte falan yok acaba prosyneo mu kullanmalıyım
meliiike birannebircocukk evet kızım kolikti doktor önerisiyle prosyneo ve conformil birlikte kullandık sonra conformili bıraktık prosyneo ile devam ediyoruz şu an
meliiike minikmucizeee ben de hiç bulaşmayayım en iyisi sanki doymuyor gibi büyüdükçe sürekli mama içmek istiyor o yüzden değiştirmeyi düşündüm ama çok da tedirginim gaz problemi tekrarlar diye