Karpuzlufistiksarma Kızlar bayramda tatile gidelim diyoruz ama heryer dolmuş bizim gideceğimiz yer olarak bi otel buldum yarım pansiyon yazıyor o ne demek oluyor acaba ?
peraninnannesi Karpuzlufistiksarma öğlen ve sabaha yemeği var akşam yok demek canım. Yada bazıları akşam veriyor öğlen vermiyor. Yanim2 öğününü karşılıyor gibi düşünebilirsin
sezer2022 Karpuzlufistiksarma yani yeme içme sınırsız değil yarım 🥰 sabah ve akşam yemeği oluyor, biz normaldede öyle yediğimiz için sıkıntı olmamıştı
endoplazmikretikulumiste Karpuzlufistiksarma benim bildiğim sadece kahvaltı var öğle akşam yemeği yok en iyisisi arayıp sormanız
Karpuzlufistiksarma sezer2022 tamam çok teşekkür ederim. Bizede o yeter hatta bazı akşam yemeklerini yemeyiz çünkü gittiğimiz yerleree farklı yerlere gideceğiz
Karpuzlufistiksarma endoplazmikretikulumiste evet bugün kesin bilgi için soracağım aklımı karıştıran soru misal ets de farklı , tatil budurda farklı olması :) yani birinde sadeve kahvaltı yazıyo birinde yarım pansiyon şeklinde fiyatda iki firma aarası 300 fark ediyor anlamadım
endoplazmikretikulumiste Karpuzlufistiksarma enflasyon yüzünden tatil bölgeleri de farklı uygulamalara geçiyor belkide demek ki arayıp sormak gerekiyor artık