Deniz2 Arkadaşlar bebek çocuk kıyafeti atiyo musunuz kurutma makinesine ,makineyi yeni aldım bi tane tişört attım küçülmüş şimdi tekrar atmaya korkuyorum kıyafetler de lcw yani hani çok marka da değil napsam
Deletedmom_110 Deniz2 benimde çocuklarımın herşeyi LCW Defacto hiçbişi olmuyor Hoover a sınıfı 10 kg kurutmam pamuklu güneş ye kurutuyorum 3 saat basen uzuyor tabi
alinduhatg Deniz2 çok acelesi yoksa atmıyorum dışarı asıyorum havalandırmadan 20-30 Dk geçiriyorum tozu gitsin diye ama attığımda bırsey olmuyor
Rwerdst Deniz2 aslında lcw fslan çekmiyor ya. Hangi programa attınız? Ben her zaman karma+ düşük ısı + en yüksek dolap Kuruluğunda kurutuyorum. Önceden hassasa atıyordum ama bazen nemli çıkıyor diye artık karmaya atıyorum
Deniz2 Deletedmom_110 benimki de hoover 10 kg ısı pompalı normal bizim camasirlarda çok iyi memnunum çocuk kıyafeti olunca küçülür mü acaba dedim doğru programı bulmak lazım galiba
Asliiiiiiiiii gokceege Deniz2 Bende yeni kurutma makinesi aldım yumuşatıcı kokan kıyafetlerimi atıyorum yumuşatıcı kokusu gidiyor servise sordum koku kapsülü alın dedi sizler kullanıyor musunuz? Koku kapsülünü bir kez alındığı zaman ne kadar gidiyor
Babygirll gokceege merhaba eşimde bugün almış haberim yoktu altus kurutma makinesi nasıl kullanılır hiç bilgim yok bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa 🫠
hfsgltn Hoover 10 kg ısı pompalı pamukluya atıyorum kuruyor hiç sıkıntı olmadı normal çamaşırlardada kızımın kıyafetlerindede
Asliiiiiiiiii Deniz2 canım şimdi benimki de artık düzene girdi şükür yeni olduğu ile alakalı idi muhtemelen başta teşekkür ederim cevabın için bu arada 🥰
gokceege Babygirll canım çocukların çamaşırını atarken yada kendinin kumaş kıyafetlerini felan hassas programa at yada ekonomik ısıyı da 1 de yap 2 veya 3 de çeker kıyafetler
Babygirll gokceege 15 dk yazıyor o ayar kurutur mu acaba Bide hiç sermiyorsunuz dimi bişey dışarı yerim hiç yok benim sermeye