Buse_asya23 merhabalar güzel bir salçalı makarna tarifi istiyorum makarna pek güzel olmuyor diye bunu istiyorum
JollyBaby Buse_asya23 Makarnalarım genelde güzel olur. Makarnayı haşlayın haşlarken içine yarım et bulyon atın ( aşırı güzel oluyor) Makarnanin suyundan biraz ayırın. Ayrı tavada tereyağı, biraz sıvıyag koyun salçayı koyun az bir şey kavurur gibi yapın sonra makarnadan ayırdığınız suyu salcaya karıştırın biraz kıvam alsın sonra makarnanin içine dökün afiyet olsunn
NewMomm1 Buse_asya23 makarnayı haşlıyorum biraz suyundan ayırıyorum suyuna tavuk bulyon atıyorum. (Ayırdığım suya atıyorum haşlarken değil. ) sonra salçayı kavurup bulyonlu makarna suyunu döküp karıştırıyorum birazda tuz mis gibi oluyo
Elsnazan Buse_asya23 haşla sora bi tavada tereyağ salça makarna suyunda biraz et veya tavuk bulyon at karıstır bunları makarna ile birleştir harika oluyor ..
silaa66 Buse_asya23 ben sebzeli yapıyorum domates biberi menemen tarzında kavurup makarnayı ekliyorum sonra peynir en son ocaktan alırken maydonoz ekliyorum🤤🤤
Niluu Buse_asya23 Makarnayı ayrı bi tencerede haşlayın. Ayrı bi tavada da sarımsakla tereyağını eritin iyice kokusu çıksın sonra üstüne salçayı ve kaynamaya başlayınca içine göz kararı kekik azcık da su (sulu seviyorsanız) çok lezzetli oluyor. Tavuk bulyon da ekleyince daha lezzetli oluyor ben zararlı diye kullanmıyorum 😇
kimbumadam haydii O zamann şunu dene Dana kavurma salça , soğan , blenderdan geçirilmiş ceviz Kavurmalı yumurta yapar gibi , kıyma gibi küçük olcak yani
delirmeceler Buse_asya23 ben bulyon sevmem salçalıda yapmıyorum kabuklarını soyarım domasteslerin içerisine fesleğen katarak blench ederim ben yemiyemesemde ayrı biryerde baharatladığım içine soğanı blench ettikten sonra domates sosla buluşturun servis ederim beğenmeyene denk gelmedim