Gokbayes52 Arkadaslar, bebeğime yas günü yapıcam ama, hazırlık asamasınıda ne yapılması gerektiğini de bılmıyorum,, bana fikir verır mısınız,, hangı sayfalardan neler yaptırabılırım. Basit bısey istemiyorum,,neler olabılır arkadaslar
Mirac_21032019 Gokbayes52 kac gundur bende arastiriyorum bizim daha var ama simdiden kafamda bisileri olusturmam lazim..ben kar konsepti dusunuyorum buyuk 1 yazisini kendim yapacam onda netim diger seyleri arastirna asamasindayim
arslanseda Gokbayes52 egemin_atolyesi bankart popcorn gibi şeyleri yaptırabilirsin benimde oğlumun var burda yaptıracağım
ayseerkan Gokbayes52 dün bebeğime 1 yaş doğum günü partisi yaptım minie mause konseptli merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim
arslanseda Gokbayes52 organizasyon tutmayacaksan eğer burdan alabilirsin ama tutacaksan ihtiyacın olmaz zaten içinde oluyor
Bsrozlm Gokbayes52 @alaozelgüntasarım diye bi sayfa var ınstagramda ben oraya yaptırdım canım cokta memnun kaldım herseyıyle ılgılendıler süslemesi pastası ben bıtek mekan ayarladım okadar :)
Serene Gokbayes52 partymasali sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim.Çok güzel şeyler var.Ben birkaç şey de sipariş ettim göründüğü gibi geldi.
Pinkbery Gokbayes52 kendimiz hazırlamıştık unicorn konsepti. Cokta güzel olmuştu:) Bence parti malzemeleri satan bir magazaya gidip orada hallet işini. Herşey aynı dükkan icerisinde var zaten. Görerek almak daha iyi oluyor.