Marsila hatice4949 Benim bebeğin resmine benziyor 🤣🤣 Gerçi hepsi aynı de mi kıza benzettim ben ama cidden bildigimden değil Allah analı babalı büyütsün
hatice4949 LavininAnnesii KLORAK saribez Kocamdaaakocammm kurtege uykucukoalaa baloglum_e çoğunuz kız dedi doğru tahmin ettiniz kızlar ikinci kızım geliyor 🩷
hatice4949 Menessasmom inşallah sağlıcakla doğsun bi kızım var eşimde oğlan istiyor hayırlısı sağlıklı neyse o olsun
hatice4949 Marsila sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallah gözüm kızda erkek te değil eşim erkek istiyor bi kızımız var buda oğlan olsun istiyor😀
Marsila hatice4949 Allah gönlünüzdekini en hayirli6ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah canım 🤗 Bildiğimden değil zaten attım öyle umarım istediğiniz gibi olur Rabb’im her iki cinsiyeti de tatmayi nasip etsin inşallah
kurtege %100 kız 😀 erkekler genelde kuru fasulye tanesine benziyor . Allah bilir tabii ben şaka yapıyorum 😀
hatice4949 ayse862 amin inşallah hayırlısı eşim çok oğlan istiyor bi kızımız var Rabbim iki meyvedende tatırsın 😊