swcn evet maalesef. Kolik bir bebekti tam kolik durumu bitti derken kakada mukus başladı ve doktor kan ve ciltte döküntü yoksa sorun yok dedi. En son omuzlarda egzama başlayınca tekrar gittim atopik dermatit dedi ve diyet önermesi. O güne kadar da süt ayran yoğurt hariç peynir yiyebilirsin diyordu. Ciltte döküntü olunca başka doktora gittim daha kakasınfa mukus var dememle süt ürünleri diyetine başla dedi. Sonra cildi iyice kızardı bir başka doktora gittim o da atopik dermatit değil ürtiker dedi ve süt ürünleri diyetini aç dedi ve zatiden alerji damlası verdi. Test yapmadan da açmak istemedim hazır başlamışken başa dönmeyeyim diye. Alerji bölümü randevu gününe kadar Bir jaç gün damlayı kullandım. Maalesef damla kullanırken cilt testi yapılamadı. Şuan süt diyetine 20 gün oldu ama mukus geçmedi. 4 gündür de yumurta diyetine girdim
Cilt kızarıklıkları hafif azaldı gibi ama Bioderma krem kullanıyorum o mu etki etti yumurta yemedim o yüzden mi bilmiyorum. Haftaya cilt testi yapılacak. Ve bu kadar sorun varken uyku eğitimi etkili olur mu onu da bilmiyorum,🥴😥