Selma2023 Kızlar 10 aylık bebeğim var emekleme falan yok hiç yürüme gibi şeylerde yok emeklemek istemiyor yüz üstü dönderiyorum geri donuyo emeklemeden mi yuruyeck acaba
Cisemcagan17 Selma2023 bizde öyleyiz yüzüstü yatiriyorum ağlamaya başlıyor donmesi var surekli ellerimden tutup yürümek istiyor yurutuncede birden bire kendini yere atiyor daha desteksik dik duramadigi için normal diye tahmin ediyorum
Meli1 Selma2023 benim ki yarin 11 aylik olacak bu ayin ortalarinda bi iki adim emekledi smdi cok aktif emekliyor bazi bebekler gec emeklio bazilari hic emeklemeden direk yuruo hic bisey icin zorlamayn bn zorlamqdqn kendi kendine oldu cok sukur
yoncaburak Selma2023 10 aylık bebegım hiç emekleme yok yüzüstü koyuyorum kıyamet koparır asla durmaz doktora sordum emekleme büyüme kriteri degıl dedi yani hiç emeklemeden de yürür dedi yürütec kullanıyorum tek başıma baktığım için yürütecde 4 nala gidiyor ve hiç dişimizde cıkmadi 🫠
Selma2023 Cisemcagan17 Cisemcagan17 aynısı bende de var bı turlu sevmedi emeklemeyi inşallah kısa zamanda emekler doktora götürdüm gelişimi için vitamin şurubu verdi bide kilo aldırıcı mama verdi
Selma2023 Meli1 zorlamadim hiç ama biraz minyon tipli 7 kilo felan acaba cabukmu yoruluyor inşallah tez zamanda emekler
Cisemcagan17 Selma2023 kac kilo ki bebeğiniz biz 2 130 gram dogduk en son 9 buçuk ayllikken 10 kilo idi hemsiresi fazla bile dogum kilosuna gore dedi
Meli1 Selma2023 zayifmis biraz bnm oglum 10 kilo filando o donem mama iyi kilo aldirdi bide ek gidayi da sevmisti ama su aralar ek gidada yemio fazla istahsizlik var mama da cok emmiyo 11.5 kilo filan su an hersey olablr
Selma2023 yoncaburak aynı bizimkide böyle ilk cocugum emeklemisti yaşında yürümüştu bu biraz ağır gibi geldi
Meli1 Selma2023 doktorlar persentile gore hesaplio normal dediyse bi sikinti yok kiz cocuklari oglana gore zayıf oluo bnm oglum boy bas cevresi olarak dusuk persenyil ama normal sınırda kilo olarak kilolu sinirda ole demisti doktor
Bereninannesii34 Bizde de durum aynı emekleme yok ama yürümek istiyor, adım atmaya başladı, dengede duruyor muhtemelen emeklemeyecek