pink00 3.5 aylık bebeğimle her gün sabahlıyoruz kızlar bu uykular düzene giriyor mu büyüdükçe tecrübeli annelerden yorum alabilir miyim😅
betulbala Benim bebeğim de 3,5 aylık bu hafta sürekli ağlıyor uyumuyor tamam artık uyudu dediğimde kalkıyor gece de aynı gündüz de . Ağlamayıp uyumasa razıyım ama hem çok uykusu olduğu halde uyumuyor hem de ağlıyor çaresiz kaldım
irem066 betulbala aynısiyız 3 ay 14 günlüğüz bu aralar uyku düzeni falan kalmadı hiç uyumak ustemıyor saatlerce duruyor uykusuzluktan ağlıyor memeyıde emmek osteöıyor çoğu zaman çok bunaldım vallaha hamak aldım kızlar normalde hep uykuya ağlayarak dalardı bugün hiç öyle yapmadı hamağa koydum hep kolumda sallayarak uyuturdum kol ne kalmazdı ama bu öde yarıcam ınsallah ya uykuya ağlayarak dalıyor uykudan ağlayarak uyanıyor Hemde nasıl ağlamak ama çok huysuz yaa ataktayız galıba
aysimamomy Ben de burada kalayım benimkide 3 aylık 26 günlük ağlayarak uyanmalar hiçbişey yokken mızmızlanmalar gündüz uykusu yarım saat gecede uyumuyor direniyor uykuya resmen 4. Ay atagı diyolar umarım geçer üç gündür böyle zaten uyuyan bir bebek degildi şimdi hiçten uyumuyor habire aglayınca deliriyor insan bu 5. ayda düzelir uyku düzeni oturur diyolar ama bilmiyorum lafta 40 ı çıkınca düzelirdi 🤣3 aylık olunca düzelirdi🤣 şimdi kaçı beklicez bilmiyorum 4. Ay atagı nekadar sürer ? Bozuldu benim bebek🤣