NmalkoC Eleee123 migrostan kıymasını almıştım ben ilk ve son oldu pişerken bildiğin ekşimsi koku yayıldı yemeden attık direk sakın diyim güvenip almayın
deli_bir_hatun Eleee123 valla yıllardır aldığımız kasaptan şaşmam hele hele market zincirlerinden asla
OncedenGurme Eleee123 bilindik kasaplar en güvenilir olanı. Tavuk olarak da akdeniz toros diye bir marka duydum geçenlerde. Biri fabrikasının da gidilip gezilebildiğini söylemişti hatta. Satış noktaları sitesinde varmış, en kısa zamanda deneyeceğim ben de
Eleee123 NmalkoC çok teşekkür ederim et konusunda çok hassasım her yerden alamıyorum açıkçası güvenilir bı yer ya da marka ariyorum siz nerden aliyorsunuz eti
NmalkoC Eleee123 ben kasaptan alıyorum burada senelerdir bildiğimiz yer var o şekilde bikez indirim diye hata yapıp aldık bidahada asla almam
selinbati Biz kullanıyoruz etini köftesini kıymasını bugüne kadar ne kötü bi koku ne kötü bir tat bir sıkıntı yaşamadık
NmalkoC Eleee123 tanıdığınız yokmu acaba yakınlarda onlar nerelerden alıyormuş bende o konuda çok dikkat ederim bekarken tek yaşıyordum annemler gelirken memleketten getirir kıymayı koyarlardı burdan alamazdım eşimle evlenince onun bildiği yerden almaya başladık