Baharmelis İyi geceler hanımlar benim bir sorum olacak 1.5 aylık kızım var bundan 2 gün öncesine kadar goguslerim sisiyor ve sertti ama şuan goguslerim yumuşak sıkıyorum süt geliyor siz de de öyle oldu mu acaba
Ogulveannesi Baharmelis 40dan sonra göğüsler toplanmaya başlıyor artık eski haline dönüyor 😊bende ilk başta korkmuştum sütüm bitti sanmıştım 🤭
MucizemGeldi Baharmelis telaslanma canim bi zamandan sonra yumusuyor zaten gögusler benimde öyle oldu 5 aylik olduk bitek anne sutu aliyoruz simdi sadece sabah uyandigimda sert oluyor emince yine yumusuyor ☺️
Yagizemine Baharmelis belli bi zaman sonra gogusler terbiye olmaya basliyo bebege yetecek kadar sut uretiyo😊benimde oyle
Ercanekininannesi Benimde 45 günlük şlk haftalar sertleşiyodu göğüslerim şimdi yumuşak sağıncada az geliyor ama bebiş uzun uzun emiyo ztn yetmese ortalığı yıkardı ağlayarak ondan endişelenme bence
Baharmelis Bende öyle düşünüyorum eğer aç kalsa ağlar kafaya takıyorum ben de yaaa ilk bebek birde zor kavuşunca kilo alımı iyi ama genede insan rahat etmiyor çok teşekkürler Allah razı olsun