Ballibademin_21 Spirall olan kızlar siz korunuyormusunuz? Vala bu ay saldım çayıra mevlam kayıra hesabı hiç dikkat etmedim korunmadım umarım gebe kalmam 🫣😬
dmlaasfkgn Ballibademin_21 biz +geri çekilmede yapıyoruz yapmadığımız zamanlarda sürekli adet olmicam kprkusu yaşıyorum 😅
Alyacik121 Ballibademin_21 bende de var çıkartacağım 1 aydır sancı oluyor çok günlük hareketimi ağrı olunca kısıtlıyor beni. 1 yıldır takılı ama her adette aşırı sancılı geciyo
Edo_yekta12 Spiral olan kızlar zaten spiralle korunuyolar işte buna bende dahilim😂 daha başka ne yapacaz ki anlamadım?
Edo_yekta12 Marsila olacağı varsa her türlü oluyor ya 😂 hap falan icemem valla kilo aldırıyor iğneler de hep hormon eşim korunmadigi için taktırdım zaten bu arada başka çarem yok
Edo_yekta12 Ballibademin_21 o zaman da kaderimdir diyip ragzi olacam😂 eşin korunsun asko sende zaten spiral varmış benim eşim korunmadigi için ben bu yöntemi tercih ettim zaten hap da icemem valla kilo aldiryor
Aysun_01 sadeturkkahvesi11 hiç acımıyor anlık bi kramp gibi bir şey hemen bitiyor kendinizi kasmayın yeter
Ballibademin_21 Edo_yekta12 ilk başlarda korunuyordu sonra baktık hani spiral var dedi olursada Allahın dediği olur dedi şimdi korunmuyor 😬ama ben çok korkuyorum hani
Yavrularim2 Ben spiral varken hamile kaldım 😅 ve şuan kızım 8.5 aylık nasipten öte yol gitmezmis doğumdan sonra hap içtim şuan hormon bozukluğum var onunla uğrayrm iyice şiştim 🥺😒
Marsila Yavrularim2 Yaaa Allah bağışlasın peki kaymış mıydı? Nasıl yüzde 7 lik kısma girmeyi başardıniz 🤣 bu şanstan bende de var bence
eminesdgl Seren2022 peki geri cekilme korunuyormuydun ben 2 ay önce taktim ilk adetim oldu zamaninda suan 5 gün gecikti normalmidir ben korunmadim ama hep hemen lavaboya gittim