birgunes21 Koyde doğru düzgün satan yok marketten aldığımız yumurtalar ilaçlı ve zararlıymis Avrupada fln kullanimi yasak ama Türkiye’de gayette uygulanıyor yapacağımı bilemiyorum Organik olanına ulaşmak zorlaştı bu donemde
BuzluKahve birgunes21 Bizim bakkal bile getiriyor organik yumurta. Nerede yaşıyorsunuz ki? Tire çiftliğininkini alıyorum ben. Tanesi 8 liraya geliyor ama😅
Badeninannesi1 birgunes21 nerden bulursam alıyorum acıkcası cünkü ülkemizde organik sertifikası almak hic kolay degil organik etiketi varsa hepsi iyidir
Zeynep-gerda birgunes21 yani yalnış anlamayın lütfen de şok ve bim de bile yumurta reyonun da köy yumurtası satılıyor ha ben arkadaşımdan alıyorum o ayrı ama artık en kolay şey bulmak
eliaa OG natural diye bir mağaza var bebek ürünleri sarıyor oradan alabilirsiniz tavuk da var süt ürünleri peynirleri de var web sayfadan sipariş verebilirsin . Sertifikalı bir marka
NmalkoC birgunes21 marketlerde satılanların organik adı altında olanlarda bile bakın 3 numara yazar yani iyi olmayanlar ben mesela her hafta bi amca gelir yoğurt için hem süt alırım hem yumurta amca kendi yetiştiriyor oyle biryer bulursanız yaşadığınız bolgede ancak organik olur yoksa çok zor
Mnli NmalkoC organikte 0 oluyor 3 kafesli yetiştiricilik demek hiç bir organikte 3 yazmaz 3 yazan zaten organik olamaz organikte 0 yazmak zorunda
livanurvealpinannesi61 birgunes21 bulunduğunuz yerde pazar kuruluyor mu bizim burda pazarda satılıyor. Doğal ürün satan yerlerde satıyor. Orda doğal ürün satan yer yok mu hiç
Deletedmom_116 Kayınvalidem tavuk besliyor. Mavi yumurta yumurtluyor tavuklar, ama gel gör ki benim kızım ağzına yumurta sürmüyor. :/
NmalkoC Mnli evet marketteki organik adı altındasatılanlar 3 numara denedim daha once alınca farketmiştim o yüzden bende bi amcadan alıyorum geçen yıl almıştım gittiğimde üzerinde kocaman organik yazıp 3 numara yumurtasıyla atarım fotoğrafını size duruyorsa o marka hala
Mnli NmalkoC öyle olamaz işte biri içindeki yumurtaları falan değiştirmiştir o şekilde piyasaya da süremezler market de satamaz bir daha görürseniz marketi ve markayı tüketici hattına şikayet edebilirsiniz 175
neolmusyaani birgunes21 dun anneme gittim kendi yetistirdigi tavukların yumurtasindan verdi %100 doğal hemde ennn doğalindan ama aramızda uzun mesafe var sürekli alamıyorum annemden senede 2 kez falan.. ama kayinvalidemin evine gelince burda da en dogalindan var parayla aliyorz komsudan