Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki bizim de 17 18 günlükken başladı, şuan 55 günlük hala devam ediyor. İlk zamanlar çok daha kötüydü çünkü ne yapacağımızı bilemiyorduk eşim ben ve bebek kaç kere aynı anda ağladık akşamları. Daha sabahtan akşam olacak diye başım ağrımaya başlardı. Hala saat akşama yaklaşınca moralim bozulmaya başlıyor. Gündüzde huysuzsa akşama tahammülüm kalmayıp eşimle çok kavga etmişliğimiz var. Biogaia, nurse harveys damlalarını kullanıyoruz. Gaz kemerinini fırsat buldukça ısıtıp karnına takıyorum. Emzirirken ayaklarını iyice karnına ittirip ayaklarımla sıkıştırıyorum. Duşta ağlamadan duruyorsa suyu fazla yapıp duşta bol bol karnına su döküyorum. Ama ne yaparsanız yapın krizi bitmiyor sadece şiddeti azalıyor bazı akşamlar. Ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın kaka yaparsa yapsın hiç bi günümüz ağlamadan geçmedi. Akşamları ne misafir kabul ediyorum ne bi yere gidiyorum. Genel olarak hep bi rahatsız huysuz bi bebek. Tüm sitelerden tüm forumlardan hep okudum tek ilaç zaman. Tek temennim 3. Ayda azalması bitmesi inşallah sizinde çok çabuk biter. Çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın bebeği ne rahatlatıyor gözlemleyin mesela bizimki elimizin üstünde yüz üstü durunca susuyor biraz, kucağımda zıplatınca susuyor biraz, fön makinesi 5 dk susturuyor böyle böyle saatini tamamlıyoruz. Uyuturken de fön makinesini açıp yere koyuyoruz üstünde battaniyeyle sallıyoruz eşimle, bu şekilde bazen gazını da çıkarıyoruz uykuya da dalıyor. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻