MehAkIl hatceninblog ayy çok teşekkür ederim o kadar netten araştırdım ama karar veremedim dedim burdan bakayım bi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu bükülen model değil mi yorumunuza istinaden alayım
hatceninblog MehAkIl baktım da trendyoldan bendeki o söylediğiniz kodda olan,bu arada bendeki tek bataryalı çift bataryalı olan da var, süreklii elinizde süpürgeyle gezmiyorsannız tek batarya yeterli olur bence benim evim 150 m2 bir buçuk kere süpürüyor
nessi Bosch unlimited 7 var bende 2 yıla yaklaştı kullanmaya başlayalı ve aşırı memnunum çevremde herkese aldırdım artık büyük süpürgeye ihtiyaç bile duymuyorum şarjı 3güb gidiyor neredeyse başlıkları felan aşırı kullanışlı gerçekten tavsiye ederim
pinar61 hatceninblog baktım şimdide sızın süpürginiz ile benim süpürge arasında nerdeyse 2 bin ₺ var sizinki sanırım tek batarya
pinar61 hatceninblog MehAkIl 712xxl bukuluyor çift bataryali olması da dez avantaj öneriyorum herkese
Selimselim MehAkIl Ben de tam olarak ikisi arasında kaldım. Bosch a genel olarak ağır diyorlar. Siz hangisini aldınız acaba
MehAkIl Selimselim valla ben 46 kilo 155 boyundayım ama öyle çıtkırıldım değilim açıkçası bana ağır gelmedi zaten sürekli dökülenleri aldığınız için uzun süre kullanmıyorsunuz eviniz temiz kalıyor ben Bosch 712Xxl çift bataryalı modeli aldım aldıktan iki gün sonra da anneme de hediye sipariş verdim. İkimizde memnunuz. Tek batarya bana yetmezdi
derya0689 Bosch unlimited 7 cift bataryali modelini kullanıyorum. Çekim gücü ve cift batarya olması çok iyi. Bütün evi dikey süpürge ile supuruyorum. Kablolu süpürgeyi kullanmaz oldum. Tavsiye ederim kesinlikle