ftmgln Kızlar 4 aylık bebeğim var. 20 gün sonra bi davete davetliyiz ve bebeğim için uygun bir ortam değil kayınvalideme veya anneme bırakıcam ama çok emin olamıyorum durur mu emziriyorum içki içmekte istiyorum ne yapsam bilmiyorum..
sek_kahve ftmgln alkol konusunda bilgim yok fakat 2-3 saat bırakılabilir, önden sütünüzü sağabilirsiniz
frappuccino ftmgln gitmeden doyurun . Ardından süt sağıp hazırda bulundurun. Alkol tükettikten sonra da eve gelip sütünüzü sağıp dökün bence.
Themom_ ftmgln Sütünüzü sağıp bırakabilirsiniz 1-2 saatliğine fakat alkol almak icin bence erken. Çünkü muhtemelen 13 aydır (hamilelikle birlikte.) alkol almıyorsunuz bu kadar uzun aradan sonra çarpabilir bebeğinizi tekrar aldığınız da sarhoş olursanız ona nasıl bakacaksınız? Bunu düşünün bence.
bsr9696 Alkol konusunu kesinlikle dr hemşire vs sorun mesela süt sagip bilmem kaç saat emmezse geçmez diye biliyorum ve iki üç saat mutlaka durur ben iki aylıktan beri öyle kısa kısa bi6sktum
Zeytinpekmez ftmgln emzirdiğiniz için bence içki içmeyin nasılki emzirirken saç boyamak , sigara içmek önerilmiyorsa alkol bnce en zararlısı olur. Onun dışında bi kaç saat Tabiyki bırakın size de iyi gelir.
Deletedmom_108 ftmgln Maşallah bebiş büyümüş arada sosyalleşmekte fayda var bence. Alkol konusunu bilemiyorum kaç saat emzirmemek gerekir mutlaka bunu net bir şekilde doktorunuzdan öğrenin.
Kuzeynepp ftmgln bn bırakıp gitmezdim gitmedim de olanlara ki eger gitceksemde emziriyorsam hayatta içki içmem!
ftmgln Kuzeynepp sağıp bırakmayı düşündüm yani bebeği içtikten sonra tabiki emzirmem ona göre ne kadar beklemesi gerekiyorsa beklerim diye düşündüm
Alerjikrinit ftmgln bir kaç saatliğine bırakılabilir ama bence alkol için erken . İçmeseniz de sosyalleşirsinşz