premses_annesi Kızlar merhaba bebegım 5.ayını bıtırdı doktor onayı ıle ek gıdaya basladık yardımlarınıza ıhtıyacım var 😬 Bebegınıze verdıgınız yıyecekler ne ve saat kacta ne verıyosun Yardımcı olabılırmısınız bellı bır duzen oluşturmak ıstıyorum bebegım en gec 9 da uyuyor sımdıden tesekkurler 🙏🙏💕
Susuali premses_annesi http://www.bebekvegelisim.com/blw-tadim-listesi-ve-blw-besin-tablosu/ istersen bu sayfayı inceleyebilirsin. Ben de daha yeni vermeye başladım. Henüz tadım aşamasındayım. 3 gün kuralı ile veriyorum. Önce sebzeyle başladım. 3 gün sonra yumurta da verdim sebzeye devam. 3 gün sonra yumurta, sebze ve peynir verdim. Öyle devam ediyoruz. Sebze olarak patates havuç ve bal kabağı verdim daha. Püre gibi verdim ben.
Susuali premses_annesi bir de bebeğime ne pişirsem diye bir kitap var. İnstagramdan ulaşabilirsin onu aldım fikir olsun diye
Susuali premses_annesi sabah yumurta ve peynir. Öğlen çorba ya da püre. Akşam yoğurt ve meyve. Tabi bunların hepsi 1 çay bardağını geçmemeli 8. Aya kadar.
humaninannesi61 Benim kızım 9 aylık. Hergünü bir olmuyor. Mutlaka çorbasını yoğurdunu meyvesini yedirmeye çalışıyorum.