Tugba0133 Aslimoktay çok erken başlamış bizim 3. Haftada başlamıştı dr gaz giderici damla verdi etkili oldu mu tartışılır.. bebe yağı ile karnını yağlıyor masaj yapıyorum ayağını sıcak tutuyorum kimyon kaynatıp veriyorum bebeğim 3 aylık senin için bunlar erken olabilir
Ectu Aslimoktay Benimde bebeğim öyleydi hep gaz sancısı ağlama🤦🏻♀️ Relactaz diye bitkisel bir ilaç var onu kullanıyorum çok rahatladı 🤲🏻
Gamze0633 Aslimoktay gaz sancısı olmayabilir bizimde bir haftalıktı ve çok ağlıyordu doktora gittik ve sütümün bebeğe yetmediğini öğrendik acil doktora gitmenizi öneririm
Aslimoktay Tugba0133 gaz çıkarması için sırtını sıvazlıyorum birde bebeğim bir hafta erken doğdu acaba ilgisi var mıdır?
Aslimoktay Ectu diğer arkadaşın dediği gibi gaz giderici bir damla vermişti doktor sabahları 5 damla probiyotik yazıyor üstünde. Bu bebeğin bağırsaklarını da tembelleştirmesine de sebep olur mu acaba?
Hilalasya 3günlükken bi sancısı varsa bu gaz sancısı değildir gaz sancısı iki hafta sonra başlıyor bence doktorunuza sorun başka bir sebep olabilir