sibelkilic Kızlar merhabalar anneler gunu hedıyenız hazır mı neler alacaksınız veya ne alıcak eslerınız sıze ıstedıgınız esya kıyafet vs mi ben kablosuz süpürge istedim ama bakalım belkı almaz çiçek alır 🫣
sezer2022 sibelkilic haftaya doğum günüm eşim baget yüzük aldı, aynı zamanda anneler günü hediyem olsun dedim 🥰🥰 kendi anneme panço (kendi istedi), kaynanamada ayakkabı alacağız
Mnli sibelkilic ev eşyasını kabul ediyor musunuz hediye olarak ben etmiyorum o evin ihtiyacı bu evde 4 kişiyiz yani bana hediye değil diyorum 😂 bakalım ne alacak kayınvalidemle anneme kıyafet alırım heralde klasik valla sevgililikten beri alıyorum 8 sene oldu tükendi fikirlerim
Diclle sibelkilic Bilmiyorum. Ben hediyemi kendim seçmeyi sevmiyorum. Düşünüp çöp getirseler yine mutlu olurum. O gün görürüm ne alırlarsa artık :)
balinayakafaatanhamsi sibelkilic eşim bana hiç almadı. Almadın diye trip attığım da . Sen benim annem misin dedi 😭😭😭😭
bmmomss balinayakafaatanhamsi ayy erkeklere bahane bol kuzum ya sevgililer gününde de sevgili değiliz diyor mu 😁😁
Alerjikrinit balinayakafaatanhamsi benimki de öyle dedi bende pis donlarını anan yıkasın o zaman dedim. Normalde hediye de istemem yani şakasına söyledim konu nerelere geldi 🤣
balinayakafaatanhamsi bmmomss ahaah 😁 o Bell bir şey zaten. Hediye almıyorsun diyince de ben zaten senin için çalışıyorum. Ne istiyorsan al diyor. Kaliyorum öyle mal gibi. 50 yıllık evliler gibi hediyesiz kutlamasız sap gibi oturuyoruz evde😏
Zumra_Fatma sibelkilic ev aldi evin icini yaptiracak bembeyaz olsun istedim tezgah dolaplar hayirlisutla isn
Ummuscetinkaya sibelkilic biz annelerimize geçen sene altın yüzük aldık bu sene de kolye yada bileklik alalım diye düşünüyoruz, hem naif hemde kalıcı bir hediye olsun istiyoruz
gvnsmy sibelkilic her yıl annelerimize hediye alıyoruz nedense kimse beni düşünüp bir çöp almıyor geçen seni bir çiçekle geçiştirdi oda gece 11 buçukta geldi
Mnli sibelkilic bir de bütçenizi bilmiyorum ama ben bir sene annem ve kayınvalideme çeyrekli bileklik almıştım hala takarlar çünkü artık kıyafet çanta cüzdan parfüm kozmetik bakım ürünü ayakkabı her şeyi aldım