Kızlar eşimin dayısının karisi büyucu bildiğiniz daha önceleri kaynnam kendi evinde şahit olmuş bazı şeyleri bulmuş vs. Geçen dayısının kızı beni aradı işte evdeysen uğrayalım dicektim diye bende dedim annemlerdeyim evde değilim tamam o zaman sonra görüşürüz dedi kapattı eve geldim kapının önünde yapışık gibi ıslak su vardı damla damla gibi eşim gördü ne ki böyle dedi falan karşı daireden çöp çıkarırken suyu belki damlamıştır dedim eve girerken dua okudum girdim ama içimde kuşku var hala da onlar mı yaptı acaba diye evde yokluğumu fırsat bilip. Kaynanamlardqydjk bugün konu geçti yengesinin hakkında eşimin teyzesinin kızına gitmişler geçen oturmaya yengesi sonra teyzesi gitmiş kızına oturmaya kapı önünde su yere dökülmüş görmüş bune demiş kızına ne bileyim ıslak değildi orası demiş kiz hemen silmişler sirkeyle kapının önünü bende anlattım kaynanama bende ıslaklık gördüm aradıkları gün diye kapının önünü sil sirkeyle falan kızım korkulur ondan dedi pislik ya ne alıp veremediği var çözemedim cidden durduk yere böyle o geldimi olmuş kapının önüne kamera koymayi düşünüyoruz ben küçük istiyorum gormicejleri şekilde eşimde normal bebek kameraları olur ya dönen ondan koyalim diyor ama bence bi anlamı kalmaz görürler yani