Merveahmettoprak Kızlar şekerden ve ekmekten uzak durmaya çalışıyorum ve 8dem somra bişey yememeye çalışıyorum bugün ilk günümdü şuan biraz zorlandım gece yemeye alışmıştım .70 kiloyla başladım
3kedili2bebekli Merveahmettoprak saat 8 de geç bir saat aslında bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş ve akşam yemeğinde salata yanına et tavuk veya balık tercih edin pilav makarna türevleri olmasın eğer usenirim diyorsanız yaptığınız yemeğin yanına bol yeşil salata yapın daha çok tutacağını göreceksiniz
Senemasilberen Merveahmettoprak ilk bi kaç gün zor geçiyor ama sonra alışıyorsunuz merak etmeyin sadece iradeli olun akşam yemeğinden sonra bişeyler yemeyin rahatlıkla verirsiniz😊ben normalde geceleri yemek yemeden asla uyuyamazdım uyusam bile uyanır yemek yer öyle uyurdum siz düşünün 🤦🏻♀️76 kiloya geldiğim zaman dedim bu böyle olmaz ve diyetisyen eşliğinde zayıfladım.şuan 65 kiloyum hedefim 60 olmak
zweifachmama Merveahmettoprak leptin hormonunu bi araştırın derim şuan anlatması uzun sürer beslenmenizi ona göre ayarlayın ☺
Zuzua Bnde yarin insallh yumurta diyetiyle baslicam . Kac gun yapabilirim bilmiyorum onceden 3 gunde 3 kilo vermistim . Pesinede porsyon azaltip dukan birasi yapcm. Bakalm . Haberleselim. Tartayda sabah cikicam . Boy 156 kilo 63 64 arasi
Melike06666 Zuzua vermem gereken bi beş kilo kaldı tıkandım artık ne yapsam gitmiyor şok diyet yapmam lazım aklımda yumurta diyeti var
Zuzua Melike06666 gunde 5 yumurta yiyorsun . Aabah ve aksam iki ana ogun 2 ye 3 yumurta hasliyorsun. Bunlarin birinn yaninda salatalik domates digerinde muz. Yiyorsun . Bol su tabi . Sabah ac karnina Turk kahvesi tarcin kakao ile de kahve hazrla kendine . Hindistan cevizi yagin varsa ondanda koy gunde iki defa yapabilirsin. . Bu sekil ilerlemeye baslicam yarin. Biraz zor ama .bnmde Bibyerden baslamam lazim . 3ayda 3 kilo aldim .
Zuzua Melike06666 bununla kirabikirsin direnc kilonu sundan snrada dukan yap. Etkisini hemen gormesende yaglardan gider. O umitle baslayacagim bnde bakalm
Melike06666 Zuzua kahveyi her sabah mutlaka içiyorum dukanı daha önce denedim gram bile verdirmedi bana onun yerine yağ yakıcı çay tarifim var onu yaparım artık bakalım 3 gün yapsam yeter gibi direnç kilom kırılır diye umut ediyorum
Senemasilberen Merveahmettoprak ben küçük çocukluğumdan beri gece yemek yer öyle uyurdum hatta yat zıbar yemeğimi yiycem derdim hep herkese🤦🏻♀️gece yemek yemeden uyumak eziyet gibi geliyordu artık bana