RB2023 Arkadaşlar bebeğim 5.ayına girecek 5,5 aylık olunca ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum ama internetten bkıyorum böyle organik bebek irmigi un tarhana felan alanlar var sizce gerekli mi yoksa evde biz ne kullanıyorsak malzeme olarakta onumu kullansam bilemedim sizin görüşlerinizi merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı gerçekten gerek varsa bnde sipariş edeceğim onlardan
Kuzeynepp RB2023 ben vitma sitesinden organık alıyorum. Çok küçükler miğdeleri hassas ve herseyin içinde bişey var maalesef o yüzden organık tercih ediyorum.
gamzekkk RB2023 zaten önce her gıdayı 3 gün tattırarak ilerlemen gerekiyor yani mesela 3 gün yoğurt 3 gün bi meyve 3 gün bi sebze diye tattırırken neredeyse 1 buçuk ay geçiyor. Tarhana irmik vs onlar daha doyurmaya yönelik sen daha 1 buçuk 2 ay boyunca tadım yaptıracaksın o yüzden acele etme bence onları almakta
RB2023 gamzekkk öyle ypacam zaten yoğurtla başlamayı düşünüyorum sonra havuç, patates, kabak, bezelye, yumurta sarısı elma, muz, şeftali, avakado, böyle ilerleyecegim inşallah ama onlarıda almayı düşünüyorum
meltem32 bızde 5bucuk aylıyız ılk elmayla basladım sonra havuc brokolı dun yogurta basladık cok sevdı 3 kuralıyla yapıyoruz o bıtınce kabaga geccez