buket08 Yarın 1. Ayımiz fotoğraf çekip anı olması için süs vs bişey düşünüyorum siz nasıl kutladiniz aylarinizi ,🥰
Alyalina3 buket08 1 ayımızda 1 ay yazab pasta yaptırmıştım birde elbise alıp giydirmiştim Bulut yastıklar falan vardı dekoratif olsrak kulanmıştım öyle güzel anı olarak kaldı 🌸
sokaklahmacunuu buket08 kendim tatli psta yapip kagittan 1 kesip kakao sepmistim kagidi kalidirinca 1 yazisi kalmisti oyle cekmistim cok kucuktu sekilden sekile sokammaistim dumduz tulumuyla yatio cocugum 😀 carsamba 8 aylik olacak bi fotograflar bi suslenmeler simdi 😀
bebekss buket08 ben düz beyaz zıbınla ahşap anı plaklarıyla birlikte her ay fotoğraflarını çekiyorum 😇
asminmom buket08 Bence 1. Ayda en güzel konsept ultrason fotoğrafları. Yanına da herhangi birşeyle 1 rakamı yaparsınız çok güzel oluyor. İlk ayı sonuçta ultrasonlar ilk fotoğrafları 🥰
buket08 Alyalina3 bnde 1 aylık yazılı pasta yaptırdım bide kalpli bi takım vardı hayalim onu giydirdim güzel anı kaldı her ay böyle yapıcam inşallah 🥰
buket08 sokaklahmacunuu bnde pasta artı güzel takım giydirdim baktım düm düz yatiyo ağzında emzik ağlamiyo çektim de çektim başka hale sokamadim o bile yeter artık diğer aylara önemli olan anı kalsın 🥰😂
buket08 bebekss evet oda çok güzel o plaklar bnde de var iyi ki almışım çok hoş anı kalıyor diğer aylarda da cekicem inşallah 🥰
buket08 asminmom benim fazla ultrason resmim yok olsaydı onu yapardım çok hoş cidden bnde pasta koydum yanına 🥰