sedefgk 2 yaş 20 günlük erkek bebek. İki gündür emzirmeyi kestim istiyor. Sizce zamanlama doğru mu vicdanim rahat değil. 😓
Aselllll sedefgk 2 yasında kesilmeli zaten neden vicdan yapıyorsunuz anlamadım alacağı vıtamını almos artık yemek yemesi gerekir cok ıatıyorsanız devam sütü alabılorsınız
bebekke sedefgk tabii ki de kesmelisiniz bize doktor direkt söylemişti dudak tiryakiliye oluşur ileride farklı şeyler ister demişti
sedefgk Aselllll boy kilo gelişim de bir sorun yok devam sütüne de tabi. Vicdan yapma nedenim çok istiyor üzülüyorum maalesef.
Aselllll sedefgk yanı cocuk bu yalancı emzık ısteyen cok aglayanda oluyor ama onların ıyılıgı için bı muddet sonra kesıyoruz herseyın fazlası zarar
3247 Kızlar hanı süt kesilmeden siz kendınız çocuklarınızı memeden kesiyorsunuz ya rahatsız olmuyor musunuz yanı mesela meme de süt dolunca mastıt oluyor ya o zmn da olmuyor mu
Aslicamm 3247 kademeli azaltinca olmuyo ben 3-4 aylık bi süreçte hazırlayarak azaltarak bitirdiğim için herhangi bi göğüs hassasiyetim bile olmadı
sedefgk 3247 maalesef bende mastit oluştu hala da devam etmekte ben bir anda kestim yedi gündür hiç vermiyorum.