Esmacng 4 buçuk yaş oğlum bugün iki kere şöyle söyledi. Anne sanki rüyadayım , anne sanki rüya görüyorum. Kafama takıldı iki kere farklı saatlerde durduk yere söyleyince neden böyle söylemiş olabilir fikri olan var mı
Uykusuzhergeceeee Esmacng hayal güçleri kuvvetli oluyor. İzlediği şeyleri kafasında canlandırmış olabilir mi😊
Esmacng Esraemir34 yok yaşamadı aslında arabada dağa çıkıyorduk bi söylediğinde de evde otururken söyledi az önce sordum neden öyle dedin diye,koşunca sonik gibi hissediyorum kendimi dedi
sokaklahmacunuu Esmacng kosunca sonik gibi hissediyorum kendimi demis belki bu cumleleri de izledigi bir videodan duymustur esimin yegeni de sonik delisidir sonikim ben sonikim der durur sonikli kiyafetler aldirir izledigi bi videoda duymus yada etkilenmistir izledigi seyleri takip edin 🥰
Esmacng sokaklahmacunuu oluyo benimkinin de garip benzetmeleri yok belediye baskanıym yok işte bana başkanım diceksiniz felan 😃😃 ama rüya görüyorum sanki felan diyince bi endişelendim doktoruna da yazdım cevap bekliyorum
sokaklahmacunuu Esmacng birsey yoktur insaallah ama doktora yazmakla iyi etmissiniz iciniz rahat eder bizide bilgilendirirseniz seviniriz 💙
sokaklahmacunuu ikiprensesbebiss dediginiz cok mantikli bizde yasiyoruz bazen dejavu olabilir ama o dejavuyu bilmedigi icin boyle isimlendirmis olabilir 🥰