dilarakilic anne232 ay yok kahvaltıdan önce vermeyin ya da bunun içine yumurta haşlayıp ekleyin kahvaltısı öyle olsun 😌
anne232 dilarakilic kahvaltıdan önce değil canım ya kahvaltıdan 1.2 saat sonra ara öğün gibi yada öğlen yemeğinden sonra vermeyi düşünüyorum
cemilolabilirmi Avakado sarımsak limon karıştırıp veriyorum. Çok sever. Olgunlaşmış muz avakado karışımı da sever. 1 yaştan sonra buna bal da ekliyoruz. haftada bir veriyorum. Artanı genelde kendim yerim açıkçası 😀 çok faydalı biz de bağırsakları hiç etkilemedi
anne232 cemilolabilirmi haftada kaç.kere veriyorsunuz sarımsak hiç sevmiyor sarımsak bal kürünü zor yediriyorum ama muzla pekmezle sevdi
Mnli anne232 ek gıdaya yeni geçen bebek hepsini yiyemez bence yetişkin bile bitiremiyor biz bir taneden sos yapıyoruz kendimize bazen eşimle ikimiz bile bitiremiyoruz
lohusaserbeti anne232 kabız yaptı muz sanırım. Ben de mutlaka zeytinyağ ekliyorum her şeye ama 5-6 gündür muz kestiğim halde düzeltemedim çocuğu. Bence 2-3 güne bir kuru kayısı vermek lazım. Ben şuan hergün veriyorum
anne232 lohusaserbeti bizde kabızlık problemi yok ama ishal olabiliyor yapması gibi herşey güzel şu an kabız olduğunu zamanlar bende kayısı ve incir veriyorum hemen toparlıyor ve bitki çayı lifli gıdalar veriyorum karnını yumuşatıyor
cemilolabilirmi anne232 1 veya 2 pazardan alıyorum daha güzel oluyor marketlerden. Bal sarımsak tadı çok kötü haklı çocuk. Ama bu lezzetli oluyor sarımsak limon avakado kendime tuz da ekliyorum
anne232 Mnli bizim çok uzun düren ishal durumumuz vardı meyve sebze bile pek veremiyordum lifli olduğu için avokado ya da cesaret edemedim yeni şeyler denemeye başlıgşrjz6
anne232 cemilolabilirmi herşey pazarlarda daha doğal oluyor kendi bahcesinden getirenler oluyor gerçekten herşey farklık artık