berenselen-16 anne232 avokadoyu ezip üstüne yoğurt muz koyuyorum birazda ceviz hem çok veriyo hemde güzel oluyo bazen sade muzla yapıyorum oda güzel oluyo
Defnegzm anne232 ben avakodoya pekmez koyup veriyorum kızım az yediği için daha fazla birşey koymuyorum yarım avakoduyu bu şekilde yiyor bir kerede kalanını da kapaklı bi kaba ters şekilde koyuyorum ertesi gün veriyorum hiç kararma yapmıyor
berenselen-16 anne232 ben 6 ayından beri haftada 2 kere veriyorum yarısını veriyorum kalan yarısını Bi kapaklı kutuya koyuyorum üzerine geçicek kadar su çok az yağ ve limon sıkıyorum kararmıyo
theyikik anne232 ikiye bölünce çekirdeğini saklayacağınız kısımda bırakın mutlaka üzerine de zeytinyağı sürün streçleyip dolapta saklayabilirsiniz kararmıyor
incizeynep anne232 Ben üç gün üst üste yediriyorum mesela bugün için kestim kalanını streç film ile sarıyorum 3 gün dayanıyor. Bölüp buzluğa da atabilirsiniz eğer peşi sıra kullanmayacaksanız
anne232 Zeyyyynep bizde dişler yüzünden çok fazla çektik ishal den yağlı bir şey olduğı için aylardır vermek istiyorum veremedim denedim bakalım inşallah alerjiniz de olmaz
sokaklahmacunuu anne232 ben yarin avakadoyu havasini alip sıkı sıkı buzdolabi posetine koyuyorum yada strexliyorum bir iki gun duruyor öyle
anne232 Defnegzm bende muz ceviz pekmez koydum öyle yedi ilk sade verdim öğürdü sonra limonla yine öğürdü muzla yemek istemesi böyle verdim daha çeyreğini denedim ishal ve alerji den korkuyorum
Melisayda Kaçıncı ayda versiniz avokadoyu kızlar? Ek gıdaya başladık meyvelerdeyiz 5 buçuk aylık bebişim 6.ayı bekleyeyim mi ?
sedaozan anne232 küçükken sade yerdi ama şimdi yemiyor. Bende biraz peynir ve avokado ezip yumurtayla karıştırıp omlet yapıyorum yumuşacık güzel oluyor